Velkommen til de historiske sidene for Molde lufthavn, Årø!

MLAA_Bilde

Velkommen til de historiske sidene for Molde lufthavn, Årø. Sidene tar utgangspunkt i historieboka «Molde lufthavn, Årø, 40 år» som jeg ga ut i 2012, men her finner du også informasjon fra årene etter. Noe av det som står skrevet i boka forblir i boka, eller er noe omskrevet her, av naturlige årsaker som at ikke all informasjon var tilgjengelig da boka ble laget.

Fra tid til annen vil jeg legge ut kommentarer om hva som skjer eller burde skje på flyplassen. Disse kommentarene kan du igjen kommentere ved å benytte feltet nederst på siden.

Alt innhold er gratis å se/lese, men det kan ikke kopieres og videreformidles på andre nettsteder eller andre medieformat. Lov om opphavsrett gjelder! Vil takke alle som har bidratt med informasjon og bilder til disse sider. Dere er alle nevnt på siden «Om nettstedet» som du finner i menyen øverst.

Etter hvert som måneder og år går vil sidene bli oppdatert, slik at flyplassens historie er mest mulig komplett. Bilde og video seksjonene fra 1970 og frem til nå, blir oppdater i løpet av de neste par dagene. For fremtiden vil det fortløpende bli lagt til bilder etter hvert som noe skjer. Har du bilder og/eller videoer du ønsker å dele med resten av verden, er du velkommen til å gjøre dette her.

Skulle du ønske å sikre deg noen av bøkene jeg har gitt ut, «Romsdal fra lufta», «Molde lufthavn, Årø, 40 år» og «Nordmøre fra lufta», så er det fortsatt en mulighet for det. Klikk på «Bøker» i menyen øverst for mer informasjon.

Håper nettstedet faller i smak, og gi meg gjerne ris og ros om du har noe på hjertet.

Foreløpig ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *